Održan III Kup branitelja Grada Zagreba u streljačkoj disciplini gađanja glinenih golubova TRAP

Napisao  Utorak, 01 Lipanj 2010 05:00
3-kup-branitelja-pobjednici-2010-240.jpgU nedjelju, 30. svibnja 2010. u organizaciji lovačke udruge „Dobra kob" održan je na streljani lovačkog društva „Sokol „ Stupnik  III.  Kup branitelja Grada Zagreba  u streljačkoj disciplini gađanja glinenih golubova – TRAP , koji se tradicionalno održava povodom Dana branitelja Grada Zagreba.
Okupilo se je 19 ekipa lovačkih društava koji djeluju na području grada i to je do sada najveći odziv ekipa na jedno takmičenje. Prvenstveno toliki odziv je iz pijeteta spram branitelja , ali i velikog poštovanja društva organizatora na čelu s predsjednikom Ivanom Krupecom.
Po izvlačenju redoslijeda , ekipe su se postrojile na čelu s kapetanima momčadi , te po odavanju počasti Domovini i palim braniteljima takmičenje je službeno otvorio izaslanik gradonačelnika gospodina Bandića,  gospodin Mate Barbir...
U nedjelju, 30. svibnja 2010. u organizaciji lovačke udruge „Dobra kob" održan je na streljani lovačkog društva „Sokol „ Stupnik  III.  Kup branitelja Grada Zagreba  u streljačkoj disciplini gađanja glinenih golubova – TRAP , koji se tradicionalno održava povodom Dana branitelja Grada Zagreba.
Okupilo se je 19 ekipa lovačkih društava koji djeluju na području grada i to je do sada najveći odziv ekipa na jedno takmičenje. Prvenstveno toliki odziv je iz pijeteta spram branitelja , ali i velikog poštovanja društva organizatora na čelu s predsjednikom Ivanom Krupecom.
Po izvlačenju redoslijeda , ekipe su se postrojile na čelu s kapetanima momčadi , te po odavanju počasti Domovini i palim braniteljima takmičenje je službeno otvorio izaslanik gradonačelnika gospodina Bandića,  gospodin Mate Barbir.

Nakon cjelodnevne utakmice proglašeni su najuspješnije ekipe  i  pojedinci  trećeg Kupa branitelja.

U ekipnom takmičenju
prvo mjesto osvojila je ekipa L.D. „ Lještarka „ Zagreb sa pogođena 68 goluba, drugoplasirana ekipa je L.D „ Fazan „ Šestine sa 66 pogođenih golubova, a
treći su strijelci iz L.D. „ Lug – Lužan „ također sa 66 pogodaka, ali sa slabijim šestim strijelcem.
U pojedinačnoj konkurenciji  prvak je Davor Pelin iz „ Fazana“ Šestine sa 29 pogođenih meta, koliko je pogodio i drugoplasirani Ivan Rak  iz „Sokola „ Stupnik dok je treće mjesto zuzeo Robert Kelc.
U takmičenju „ fair- play „ najuspješniji je bio član „ Fazana „ Šestine Zoran Vnučec  , a u gađanju zračnom puškom najuspješniji je bio Ivica Strancarić član „Dobre kobi“ sa respektabilnih 48 (50) krugova.
Sukladno dobrim lovačkim običajima po završetku i proglašenju pobjednika nastavilo se likovat ili tugovat uz gemište.

 

index.php.jpg
Streljana i lovački dom  lovačkog društva „Sokol „ Stupnik 

 

index.php2.jpg
Postojavanje učesnika

 

indexphp3.jpg
Ekipe

 

index.php4.jpg
Ekipe

 

index.php5.jpg
Ekipe

index.php6.jpg
Pobjednička ekipa

index.php7.jpg
Drugoplasirana ekipa

index.php8.jpg
Pojedninačni pobjednik

index.php9.jpg
Pobjednik u Fair Play
 
 
 
 Izvor: www.forum.lovac.info Priredio: g. Zlatko Radošević


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023