Memorijalni turnir Lovačkog društva Jelen u čast Ivana Severa Nina

Napisao  Srijeda, 29 Listopad 2008 06:45

ivanec-trap IVANEC - U srijedu, 17. 9. 2008. Obilježena 17. obljetnica oslobađanja vojnih objekata na Ivančici i pogibije Ivana Severa – Nina. Nakon komemoracije na ivanečkom gradskom groblju, svi sudionici krenuli su prema Lovačkom domu Tiglin, gdje je ivanečko Lovačko društvo u znak sjećanja na svoga poginulog člana priredilo 2. memorijalni turnir Ivan Sever Nino, u gađanju glinenih golubova.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, a u konkurenciji 24 natjecatelja pobjednički pehar ove godine osvojio je Josip Kolar. Srebrni pehar uručen je Vladimiru Hraniću, a brončani Danijelu Posavcu

IVANEC - U srijedu, 17. 9. 2008. Obilježena 17. obljetnica oslobađanja vojnih objekata na Ivančici i pogibije Ivana Severa – Nina. Nakon komemoracije na ivanečkom gradskom groblju, svi sudionici krenuli su prema Lovačkom domu Tiglin, gdje je ivanečko Lovačko društvo u znak sjećanja na svoga poginulog člana priredilo 2. memorijalni turnir Ivan Sever Nino, u gađanju glinenih golubova.

slika8
slika7
Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, a u konkurenciji 24 natjecatelja pobjednički pehar ove godine osvojio je Josip Kolar, a srebreni Vladimir Hranić, brončani Danijel Posavec
  1. Josip Kolar
  2. Vladimir Hranić
  3. Danijel Posavec
slika11
slika10

Lovcima su se obratili predsjednici Lovačkog saveza Varaždinske županije i Lovačkog društva Jelen Ivan Kutnjak i Zdravko Križek.

Izvor: iPortal/Autor (ljr)

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023