CACIB KARLOVAC - “4 rivers winner 2021”

Napisao/la  Nedjelja, 14 Studeni 2021 19:17

16. i 17. listopada 2021. u Karlovcu, na Vunskom polju, po sedmi puta u organizaciji Kinološko športskog kluba Karlovac, održana je međunarodna izložba pasa „4 rivers winner 2021“.

Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja izložbe, ovogodišnja je održana sa smanjenim kapacitetima i u potpunosti po COVID mjerama. Organizatori su odradili jako dobar posao i prilagodili se novo nastalim uvjetima, uz ograđeni prostor na Vunskom polju moglo se ući samo sa COVID potvrdama, a oni koji ih nisu imali mogli su se testirati u COVID šatoru na ulazu.

Više od 1500 izlagača i 150 pasmina pasa u dva dana, po predivnom vremenu, predstavilo se karlovčanima. U subotu je bilo nešto više od 750 izlagača, dok je u nedjelju bilo njih više od 800.

Ovo je osma po redu manifestacija u Karlovcu, ali ujedno i prva pod COVID mjerama, obzirom da se prošle godine izložba nije održala zbog pandemije. U Karlovac su došli izlagači iz niza europskih i svjetskih zemalja čije su pse ocjenjivali renomirani kinološki suci iz Rumunjske, Irske, Izraela, Portugala, Srbije i Hrvatske.

Oba dana najatraktivniji dio programa bio je „Best in show“ program, na kojem su bili izloženi najljepši od najljepših pasa.

U subotu je za sve posjetitelje i izlagače održan afterpatry koji je bio dobro posjećen, uz rock sastav „Nucleus band“.

Održale su se i dvije specijalizirane izložbe i to u subotu 16. listopada 7. Specijalna izložba tornjaka, a u nedjelju Specijalna izložba Švicarskih bijelih ovčara.

Ukupni pobjednik izložbe bio je ŠKOTSKI TERIJER /SKOTTISH TERRIER/ - 6. BIS CH AIDANTE UNTIL I WAKE UP, HR 10363 ST Ošt: 12.02.2020, O: CH AIDANTE LUCKY STAR, M: CH MELSCOT IZADORA, Uzg. ANTE LUČIN, Vl. ANTE LUČIN JAVIER GONZALEZ MENDICOTE.

                 Za LOVAC.info

               Ivica Vukelja, prof.

Zadnja izmjena Nedjelja, 14 Studeni 2021 21:05