Uspješna godina u „Kapeli“ Jezerane

Napisao/la  Utorak, 06 Veljača 2018 07:29

Vrijedni Ličani uspješno su zbrojili rezultate rada . Članovi Lovačkog društva „Kapela“ Jezerane, tradicionalno, početkom veljače održavaju svoju godišnju skupštinu.

Održana je u novom lovačkom domu koji se još uređuje. Usprkos nevremenu, došlo je polovica od stotinjak članova. Vrijedni Ličani uspješno su zbrojili rezultate rada protekle godine. Kako je navedeno u izvješću, plan lova je ispunjen, a financijsko stanje je pozitivno.

Usprkos svemu, društvo je uspjelo završiti lovački dom u središtu Jezerana, a uređenje se nastavlja, pa će svečano otvorenje biti najesen, kazao je Vlado Milohnoja, predsjednik društva.

KAPELA2SKUP

 

Mladen Milohnoja, lovnik, kazao je kako članarina ostaje nepromljenjena, ali lovci moraju nastaviti sa radnim akcijama u lovištu. Novost je ukoliko lovac ne može na radne akcije, treba unijeti u lovište pet vreća kukuruza.

Društvu su pristupila tri mlada člana, a jedan je ispisan. Uz prijem mlađih članova, treba se angažirati na prijemu lovkinja u društvo. Pošto su Ličani raseljeni diljem Hrvatske i inozemstva, skupština je bila prilika da se članovi okupe i druže, usprkos snježnom nevremenu.

 

Napisao: Boris ĆAVAR
Snimio: Mladen MILOHNOJA
Zadnja izmjena Srijeda, 30 Listopad 2019 20:48