"KONJIČKA LOVAČKA SVEČANOST – SV. HUBERT” U ERGELI ĐAKOVO

Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 11:11

U Državnoj ergeli Đakovo 28.listopada 2017. godine u prostoru zatvorene jahaonice održava se jedinstven glazbeno-scenski spektakl kakav još niste imali priliku vidjeti u Hrvatskoj. Ergela Đakovo i “Lipicanska barokna raskoš” pripremili su izuzetno atraktivan I raskošan program za posjetitelje.

Zakoračite zajedno sa nama u 19. stoljeće i uživajte u priči o lovačkoj svečanosti kakve su se u davna vremena održavale u hrvatskim dvorcima. Vodimo Vas na uzbudljivo putovanje kroz priču o ljubavi prema prirodi i brizi za očuvanje divljači, priču o poštovanju prema lovini i strogom protokolu.

Kroz ovu svečanu predstavu oživjeti će prošlost i sjaj dvoraca, dvorskih ponosnih paradnih lipicanskih konja kakvima se dičilo visoko plemstvo, prikazujući ih upravo u lovu.

Scene povratka iz lova, lovci odjeveni u svečane odore u pratnji lovačkih pasa, lovci sa sokolima i sjajne kočije dvoprega i četveroprega sa dvorskom svitom samo su dio jedne prekrasne priče u ovoj predstavi. Posebna atrakcija biti će zasigurno nastup lovaca rogista, kao i nastup dame, dresurne jahačice u jahaćim damskim lovačkim haljinama, u povijesnim damskim sedlima na razigranim lipicancima. Sve u vrtlogu glazbe posvećene lovu!

Vjerujemo da će ova svečana manifestacija poput Božićnog bala lipicanaca predstaviti gledateljima lovstvo na jedan drugačiji način , kako bi postali pravi ljubitelji lovačkih svečanosti u stilu Svetog Huberta!

Pozivamo Vas da budete i Vi dio prekrasne priče posvećene Sv. Hubertu!


REZERVACIJE: 031 / 822- 535, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ULAZNICA ZA PREDSTAVU UKLJUČUJE I SVEČANU LOVAČKU VEČERU UZ RAZGLED DRŽAVNE ERGELE ĐAKOVO / cijena 150,00 kn

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 12:16