Požežani Starčević, Gilanj i Vitalia imali 79 pogodaka

Napisao  Utorak, 22 Kolovoz 2017 10:37

Savez lovačkih udruga Slavonski Brod u suradnju sa lovačkom udrugom „Dilj“ iz Podrckavlja organizirao je po prvi puta i to na strelištu u državnom lovištu Mlada vodica-Puavice pokraj jezera Petnja revijalno isprobavanje mete vepra u trku na kojemu je nastupilo osam ekipa

Među ekipama su bile gostujuće ekipe lovačkih saveza Požeško-slavonske i Osječko-baranjske županije na čelu s njihovim predsjednicima Zdravkom Vujnovićem i Zlatkom Stolnikom.

Ekipe su činila po tri lovca, a svaki je gađao sa šest hitaca u metu vepra u trku sa udaljenosti od 50 metara i to stojećim stavom s puškom u zgibu ramena.

 

Najbolje rezultate postigli su strijelci domaćina „Dilja“ sa 130 pogodaka(Dražen Popović, Đuro Štivić i Marinko Martinović), a slijede „Posavina“ iz Svilaja sa 121 pogotkom i „Mig 95“ iz Jelika sa 84.

Požežani Željko Starčević, Domagoj Gilanj i Ante Vitalia ostvarili su 79 pogodaka, te Osječani 71 pogodak.

Najbolji pojedinac je Miro Vlasac(„Posavina“Slav.Brod), drugi je Ivan Alar(„Petnja“Sibinj), te treći Mato Antunović(„Posavina“,Svilaj). Nagrade su uručili predsjednik LS Slavonski Brod Ivan Rajković i predsjednik LU“Dilj“ Đuro Štivić.

 

Izvor: pozega.eu
Zadnja izmjena Utorak, 22 Kolovoz 2017 12:00