SHOT Show 2016 posjećenost viša nego ikad

Napisao/la  Utorak, 09 Veljača 2016 06:48

Čak 64 tisuće službenika u industriji oružja posjetilo je najveći sajam na svijetu. Sajam je trajao četiri dana, a održao se u Convention centru u Las Vegasu.

Industrijski dan te dan otvorenja primamili su broj posjetitelja nikada prije viđen. Izlagači su bili presretni zbog novih poslovnih poznanstava.
Američka industrija oružja vrlo dobro radi. Ali industrija oružja, streljiva i dodataka cvijeta i u Europi. Raspoloženje na sajmu SHOT Show 2016 najbolje se može opisati sa jednom riječi: "Bombastično"
Što se tiče industrije, predstavljeno je mnogo novih proizvoda, puno nadogradnji starih proizvoda, a čak je osnovana i nova kompanija PMG, koja će svoju budućnost pokušati osigurati u bazenima oružja i streljiva.
Organizatori SHOT Show sajma neumorno rade na novim idejama prezentacije kako bi bio još efektivniji. Na primjer, SHOT Show 2016 emitirao je svoju televizijsku emisiju u čak 70 tisuća hotelskih soba. Druga velika atrakcija ovogodišnjeg izdanja bio je paviljon NEXT, gdje je više od 100 izlagača imalo mogućnost izlaganja nakon što nisu dobili mjesto u glavnome paviljonu.