Domjanković otvorio streljanu na Prečkom

Napisao  Ponedjeljak, 23 Studeni 2015 18:23

Po prvi put u Hrvatskoj otvorena je unutarnja, tunelska streljana za puške velikoga kalibra.

Streljana je dio puškarske radnje i trgovine lovačkom opremom vlasnika Snježane Dojankovića. Ovo je druga trgovina ove firme, ali sa posebnim dodatkom. U podrumu puškarske radnje i trgovine nalazi se tunelska streljana.  Ova streljana nudi mogućnost vježbanja ciljanja i upucavanja pušaka.

Tunel je za puške sa užljebljenim cijevima te za kratko vatreno oružje. Mogućnost pucanja na udaljenostima od 10 do 100 metara. Udaljenost od mete vrlo je lako odabrati putem pritiska na gumb. Ova streljana je rađena po najvišim sigurnosnim standardima po uzoru na Europske streljane te je s time opremljena najmodernijom zaštitom od buke. S obzirom da je streljana ispod zemlje, vrlo je pogodna za upucavanje i korištenje nočnih optičkih naprava. Za sve lovce i strijelce ova streljana nudi jedinstvenu mogućnost mjerenja brzine zrna što će im garantirati preciznost na većim udaljenostima.

Puškarska radionica i servis nude sve usluge popravka oružja. Također, puškarska radionica nudi sve postojeće montaže za optike te njihovo montiranje. Sa trgovinom lovačke opreme i streljiva, Domjanković nudi sve na jednome mjestu: streljivo, montiranje optika te upucavanje oružja.

Odmah pored streljane nalazi se salon za druženje prije, između i nakon pucanja. Tamo će te moći raspraviti o pogodcima i promašajima sa svojim kolegama lovcima i strijelcima.

Streljana se nalazi u Zagrebu u Prečkom, ulica Prečko 63. (Iza Crkve Presvetog Trojstva prva ulica ljevo, slijepa ulica prema Siget doo)

Streljana je otvorena 7 dana u tjednu. Od ponedeljka do petka radi od 16 do 21 sat, subotom od 9 do 15, a nedeljom od 10 do 14 sati.

Veće grupe po dogovoru!

Kontakt: 098 1895 885 i 098 282 323

 

Zadnja izmjena Srijeda, 25 Studeni 2015 00:28