Lovci LD Župa dubrovačka napravili pojilište za divljač

Napisao  Subota, 27 Travanj 2013 11:27

grb zupe-malaU suradnji sa Općinom Župa dubrovačka koja je donirala građevinski materijal, tehničkom pomoći Komunalnog društva Župa dubrovačka d.o.o. i uslugama župskog DVD-a , članovi Lovačkog društva Župa dubrovačka ovog vikenda održali su akciju izgradnje pojilice za divljač.
Ovo je četvrta po redu pojilica izgrađena u zadnjih pola godine , a ona će kao i sve ostale služiti za okrjepu divljim životinjama u ljetnim sušnim mjesecima. Članovi Lovačkog društva za vrijeme lovostaja bave se i presjecanjem šumskih puteva, održavanjem prirodnih izvora i pojilišta.

U suradnji sa Općinom Župa dubrovačka koja je donirala građevinski materijal, tehničkom pomoći Komunalnog društva Župa dubrovačka d.o.o. i uslugama župskog DVD-a , članovi Lovačkog društva Župa dubrovačka ovog vikenda održali su akciju izgradnje pojilice za divljač. Ovo je četvrta po redu pojilica izgrađena u zadnjih pola godine , a ona će kao i sve ostale služiti za okrjepu divljim životinjama u ljetnim sušnim mjesecima. Članovi Lovačkog društva za vrijeme lovostaja bave se i presjecanjem šumskih puteva, održavanjem prirodnih izvora i pojilišta.

LOVCI MALASTICA_VELIKA

m SL370932

m SL370933

m SL370940

Izvor: Općina Župa dubrovačka 22.4.2013
Zadnja izmjena Subota, 27 Travanj 2013 11:42