Božićni lov u LD Patak Jasenovac

Napisao  Utorak, 30 Prosinac 2008 13:40

jasenovac_patak_1

JASENOVAC - L.D."Patak" Jasenovac organiziralo je lov na divlje svinje 27. 12. 2008. povodom Božićnih blagdana uz goste iz Zagreba i okolice Jasenovca. Prisutno je bilo 28 lovaca sa desetak pasa.

Po lijepom i prohladnom vremenu svi su imali pune ruke posla. Neki su mogli pucati, a neki su samo gledali i sa užitkom brojali divlje svinje u prolazu kroz gustiše. S obzirom na sastav lovaca po običaju odstreljene su već tradicionalno dvije divlje svinje, što je i zadovoljavajuće računajući svega 14 hitaca!!!

Lovac Darko Kuhada sa lijepim trofejnim veprom oko 7 godina starosti

JASENOVAC - L.D."Patak" Jasenovac organiziralo je lov na divlje svinje 27. 12. 2008. povodom Božićnih blagdana uz goste iz Zagreba i okolice Jasenovca. Prisutno je bilo 28 lovaca sa desetak pasa. Po lijepom i prohladnom vremenu svi su imali pune ruke posla. Neki su mogli pucati, a neki su samo gledali i sa užitkom brojali divlje svinje u prolazu kroz gustiše. S obzirom na sastav lovaca po običaju odstreljene su već tradicionalno dvije divlje svinje, što je i zadovoljavajuće računajući svega 14 hitaca!!!

jasenovac_patak_3
Lovci LD Patak Jasenova i njihovi gosti prije početka lova
 

Obraz su nam osvjetlali Darko Kuhada sa lijepim trofejnim veprom oko 7 godina starosti i Krunoslav Škrinjarić sa veprićem oko tri godine starosti. Poslije lova i odavanja počasti divljači, nastavili smo druženje uz obilje mesa sa peke i dobre kapljice koju su organizirali domačini. Osobno se zahvaljujem predsjedniku L.D. Zdravku Bjeliću kao i upravnom odboru u ime svih, a posebno gostiju iz Zagreba koji su oduševljeni!!!

jasenovac_patak_2
Lovci LD Patak Jasenova i njihovi gosti prilikom Božićnog lova 2008. godine

 

Priredio: M. Mandić 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 24 Rujan 2012 19:59