Novosti (1908)

Tradicionalno, lovci LD „Šljuka“ Lekenik sudjeluju u „Danima općine Lekenik“ .
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas u nedjelju, 29. travnja 2018.g. na 8. Turnir oružjem na crni barut Bastion u Karlovcu, a koji će se održati na Sportskom strelištu Jamadol s početkom u 9.00 sati(adresa: Jamadolska 2A, Karlovac).

Zabilježeno u LD „Kapela“ Jezerane

Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 07:47
U Lovačkom društvu „Kapela“ Jezerane sunčane proljetne lovci su iskoristili za dragovoljne radne akcije.
U svom lovačkom domu na Kušancu članovi LD „Srna“ iz Velike Gorice održali su redovnu izvještajnu skupštinu. Na njoj je istaknuto kako su vrijedni lovci u protekloj lovnoj godini uspješno radili i po planu sve uradili.

Zabilježeno kamerom u Lekeniku

Utorak, 27 Ožujak 2018 12:05
Divlja svinja je oprasila četvero prasića kraj same rampe na nasipu gdje piše :„Ne ulazi poplava“...
Protekle subote u Lekeniku su u jednom danu održane tri aktivnosti lovaca. Lovci LD „Šljuka“ Lekenik imali su svoju tradicionalnu „Kobasijadu“, te ocjenjivanje trofeja i lovačko krštenje mladih lovaca.
IZNAJMLJUJE SE - Izvanredna uprava Agrokora raspisala je poziv za prikupljanje ponuda za izlov divljači u Lovnom gospodarstvu Moslavina, a ponude će zaprimati zaključno s 19. ožujka.
U organizaciji Streljačkog kluba CENTAR u Splitu splitsko Pučko otvoreno učilište CAPREOLUS održalo je edukativnu obuku u gađanju malokalibarskom puškom na streljani Centra za streljačke sportove STOBREČ u blizini samoga  Splita.