Streljivo (103)

Danas ćemo vam ukratko približiti svjetski poznatog proizvođača streljiva. Radi se o kompaniji Sellier & Bellot, sa sjedištem u Republici Češkoj.

KOJI KALIBAR I ZRNO za lov u Africi

Subota, 30 Ožujak 2013 19:44
Donosimo prilog o iskustvima lova u Africi kroz pero našeg stalnog suradnika, profesionalnog lovca s dugogodišnjim lovačkim stažom gospara Đive Ćurnlice. U ovom prilogu g. Ćurlica govori o preporuci zrna i kalibara za lovce koji razmišljaju o lovu u Africi…
VISOKA PRECIZNOST  SMANJENA MOGUĆNOST RIKOŠETA  DUBOKO PRODIRANJE   Brza i precizna kugla za pucanje na veće udaljenosti. Tijelo kugle je izrađeno od čelika koje ima pocinčan premaz protiv korozije.
Lovačko tržište: U PRODAJI EXTRA LINIJA LOVAČKOG PEGORARO STRELJIVA ZA LOV PREPELICE  
PEGORARO - Cijeli raspon sportskih patrona nudi popularni talijanski Pegoraro koje karakterizira velika brzina, manji trzaj i odličan  posip i baš zato proizvođač garantira maksimalnu uspješnost u sportskom gađanju, u disciplinama  trap i skeet. 
SPLITSKA TVRTKA  DOBRA KOB  d.o.o. U LOVU NA PREPELICE  ISPROBALA NOVI METAK, PEGORARO  osvojio  dalmatinske lovce  

Sako streljivo pravi izbor za prave lovce

Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2010 04:44
SAKO - Proizvoditi oboje i puške i streljivo stvar je ponosa ali isto tako mogućnost da se ponudi najbolje streljivo koje odgovara vlastitim puškama i koje će strijelcu ili lovcu pružiti najbolje performanse.

Leteće "gljive"

Utorak, 20 Studeni 2007 09:57
U svijetu lovačkog streljiva za puške užlijebljenih cijevi sve se više spominju savršene "gljive",  naravno, radi se zapravo o zrnima koji pri ekspanziji poprimaju oblik gljive.Takva  zrna proizvode sve tvrtke, ali neka su bolja neka lošija.  
Već se godinama vode polemike oko izbora zrna za lov sa čeke i zrna za lov u pogonu divljači, te su mnoge studije napravljene sa različitim rezultatima. Veliku ulogu u svemu tome imaju tvrtke koje mogu platiti dobru reklamu i…
Lovačka zrna su višestruko ubojitija od vojnih zrna Koliko znamo o zrnima koja se koriste u streljivu za lo­vačke puške sa užljebljenim cijevima, tzv. lovačke karabine?
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023