Benelli Raffaello Deluxe Power Bore sačmarica

Napisao/la  Nedjelja, 28 Kolovoz 2016 17:42
Benelli Raffaello Deluxe Power Bore Benelli Raffaello Deluxe Power Bore

Benelli poluautomatska sačmarica Raffaello Deluxe Power Bore u kalibru 12

Ova sačmarica je najnoviji dodatak Raffaello liniji sačmarica. Ova sačmarica izrađena je za lovce koji žele imati sačmaricu visokih performansi ali sa pažnjom prema detaljima.
Raffaello poluautomatske sačmarice oduvijek su bile na vrhu Benellijeve ponude. Benelli je bazirao razvoj nove Deluxe verzije prema tehnologiji korištenoj za poluautomatske Power Bore sačmarice. Gravure na glavu sačmarice jako ističu Benelli Raffaello Deluxe od ostalih.

Gravura je rezultat tehnike foto graviranja osmišljen i napravljene od Cesare Giovannellija.
Superiorno drvo razreda 3 korišteno je za kundak ove Benellijeve sačmarice. Ovakva kvaliteta drveta može se naći samo kod luksuznih elegantnih pušaka. Voštana i uljana obrada kundaka poboljšavaju estetičku ljepotu drveta. Kod ove sačmarice moguće je odabrati određenu duljinu i pad kundaka. Benelli Raffaello Deluxe sačmaricu također je moguće opremiti posebnim sistemom za smanjenje povratnog trzaja.

Ovaj sistem smanjuje trzaje progresivno i gradirano, čak i kod streljiva manjeg trzaja. Mehanizam se ugrađuje unutar kundaka te se povezuje sa gumom. Pomoću ovog sistema vibracije i trzaj smanjuju se do minimuma. Posebna inovativna tehnologija izrade cijevi korištena je za ovu sačmaricu. Kriogena cijev bušena je između 18,3 i 18,4 milimetra, a pet čokova testirano je i sposobno za pucanje čelične sačme.
Beneli Raffaello Deluxe poluautomatska sačmarica dostupna je u kalibru 12 sa ležištem duljine 76 milimetara. Puška je dostupna u različitim duljinama cijevi prilagođena svim tipovima lova. Najkraća cijev počinje već od 61 centimetar, a nakon toga slijede duljine od 66, 70 te 76 centimetara.
Ukupna težina Benelli Raffaello Deluxe sačmarice iznosi nešto manje od 3 kilograma.

Više informacija: www.ritosa-trgovine.hr
Zadnja izmjena Srijeda, 24 Kolovoz 2016 15:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023