NOVOSTI IZ TVRTKE PULSAR: FORWARD DFA75 DIGITALNI NOĆNI UREĐAJ

Napisao  Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 18:29

Tvrtka PULSAR predstavlja novi FORWARD DFA75, najnovije postignuće iz područja digitalnih noćnih uređaja koji u samo nekoliko sekundi pretvara vaš dnevni optički ciljnik u močnu noćnu optiku.

Digitalni noćni dodatak Forward DFA75 je dizajniran za brzu i laganu pretvorbu dnevnog optičkog ciljnika u noćni ciljnik. Za ovu transformaciju se koriste specijalno dizajnirani adapteri s različitim promjerima, a koji se postavljaju na objektiv ciljnika.
Adapter se kupuje zasebno prema veličini objektiva te ostaje trajno na objektivnom dijelu ciljnika. Ovo omogućava brzo i precizno montiranje Forward DFA75 u uvjetima noćnog lova.

 Uređaj je opremljen iznimno osjetljivim CCD elementom; slika prenešena na OLED zaslon visoke rezolucije je kontrastna, jasna i bogata. Zahvaljujući OLED zaslonu (640x480 pixels) Forward DFA75 moguće je koristiti u velikom temperaturnom rasponu od -20 °С do +50 °С.
Digitalni noćni dodatak  Forward DFA75 odlikuje  mogučnost podešavanja slike,  ugađanje osvjetljenosti,  kontrasta i  podešavanje osjetljivosti kako bi što jasnije i točnije vidjeli svoju metu.

Forward DFA je opremljen laserskim IC iluminatorom kojeg je moguće skidati (915 nm valne duljine, sigurnosne kategorije 1) koji djeluje u neviljivom IC spektru. Odlikuje ga mogućnost podešavanja širine snopa (od točke do širokog snopa) i tri stupnja jačine.

Glavni izbornik Forward DFA75 uključuje niz funkcija kao što su: osnovne postavke, provjera i podešavanje točke pogotka, funkcija podešavanje horizonta. Ikone na podatkovnom prikazu prikazuju operativni status uređaja (aktivne funkcije, indikator istrošenosti baterija). Forward DFA75 nudi i video izlaz preko kojeg je moguće snimanje na vanjske snimače. Izmjena video standarda snimanja je moguća iz glavnog izbornika uređaja (od PAL na NTSC).

Digitalni noćni dodatak Forward DFA75 se napaja putem četiri punjive baterije ali ga je moguće napajati i iz vanjskog izvora napajanja. Osnovne upravljačke funkcije (paljenje i gašenje uređaja i IC osvjetljivača, aktivacija "SumLight" funkcije) je moguće pomoću programibilnog daljinskog upravljača koji se isporučuje s uređajem.

U kombinaciji s Pulsar 10x32 monokularem uređaj funkcionira kao digitalni noćni monokular povećanja od 10X.

 

 


Opširan prikaz na demo stranici: http://3d-tech.com/programs/forwarddfa75/index.html

Dodatna oprema:
Adapter prstenovi za objektive dnevnih ciljnika
42mm (YK-79121)
50mm (YK-79122)
56mm (YK-79123)


Također treba spomenuti Forward DN55 stariji model koji u svom paketu sadrži i Pulsar 10x32 monokular.

Za ostale informacije o cijeni i karakteristikama ovog inovativnog, ali i ostalih  Pulsar uređaja potražite na Oružarnica Zagreb.
Zadnja izmjena Srijeda, 13 Travanj 2016 23:37
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023