Ispis

BMW potvrdio laserska svjetla za ovu jesen

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

BMW je 2011. predstavio konceptni model Vision Connected Drive koji je bio opremljen laserskim svjetlima koji su tada još uvijek bili u razvoju. Sada je čini se došao trenutak za njihovu komercijalizaciju, upravo s modelom kojega je spomenuta studija izravno najavila. Laserska svjetla bi dakle trebala biti dio dodatne opreme, a radi se o tehnologiji koja troši oko 30% manje električne energije od LED svjetala, no istodobno nudi znatno bolje osvjetljenje. U BMW-u tvrde kako je domet ovih svjetala dvostruko veći od tzv. dugih LED svjetala, odnosno kako mogu osvijetliti cestu do 600 m ispred vozila.

Ispis

Peugeot 2008 1.6 VTi Allure

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

Peugeot2008Allure 1Brzorastućem segmentu cross-over vozila Peugeot je pristupio na uvjerljiv način – svojim novim kompaktnim spojem SUV-a i hatchbacka. Ukoliko ga uspoređujemo s konkurencijom, ne možemo se oteti dojmu da je Peugeot ipak uspio napraviti najatraktivniji paket. Moderan, čak pomalo i futuristički dizajn, kombiniran s klasičnim detaljima, jamac su dobrih prodajnih rezultata. Peugeotovi dizajneri su i u unutrašnjosti posegnuli za provjerenim i već hvaljenim rješenjem. Mišljenje o ovom automobilu je uistinu visoko!

Ispis

Mitsubishi ASX

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

ASX-malaMitsubishi ASX, kompaktni "križanac", predstavlja idealan spoj cestovnih karakteristika i robusnog izgleda terenca. Na hrvatskom tržištu je dostupan sa provjerenim MIVEC 1.6 benzinskim motorom te dva diesel-a (116 KS i 150 KS). Sva tri motora opremljena su Auto Stop & Go sustavom (automatsko gašenje motora u pripravnosti) te ispunjavaju Euro 5 o emisiji ispušnih plinova.

Ispis

Novi Dacia Duster - Offroad i Adventure

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

dacia-duster 1Najmlađem automobilu rumunjske Dacije redizajnom je naglašen terenski karakter pa djeluje robusnije. Nova maska i svjetla, potpuno promijenjena unutrašnjost, bolja oprema, plinska inačica motora - glavne su novine na osvježenom Dusteru. 
U ponudi su i dva nova dodatna paketa koja još bolje naglašavaju off road duh vozila - paket Adventure i paket Offroad...

Ispis

Nisan Navarra s odbitkom od PDV-a

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

nisan-navarraAuto kuća Lenac d.o.o. nudi ograničen broj vozila Nissan Navara sa duplom kabinom po starim trošarinama. Ta vozila su osjetno povoljnija a k tome je na njima moguće u cijelosti iskoristiti odbitak od PDV-a. Prilika i za lovce!

Ispis

Jeep Grand Cherokee 2014

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

jeep10Dvadeset godina nakon pojave prvog Grand Cherokeeja na tržištu i prodanih 5 milijuna primjeraka, Jeep se odlučio na temeljit redizajn aktualnog modela, koji osim stilskih elemenata poput prednjih i stražnjih svjetala uključuje novu tehnologiju. Vanjske promjene su samo nova svjetla s atraktivnim dizajnom i LED tehnologijom te rešetka hladnjaka i prednji branik, a unutrašnjost je stilski i tehnološki dorađena primjereno današnjem vremenu. Tako središnjim djelom dominira dodirni zaslon dijagonale 8,4 inča kojim se upravlja gotovo svim parametrima, od navigacije i audio uređaja, do klime i ostalog, a umjesto klasičnih instrumenata nalazi se 7-inčni TFT zaslon s pregršt, atraktivno dizajniranih informacija.

Ispis

Novi BMW X5

Objavljeno u AUTOMOBILI ZA LOVCE

BMW-X5 1Treća generacija BMW-a X5 predstavljena je u Zagrebu, dva dana prije početka prodaje u cijelom svijetu.
U odnosu na prethodnika novi X5 je neznatno porastao (29 mm u dužinu) pa mu dimenzije 4886/1938/1762 mm i dalje daju robusnost i prostranost. Kao i prva generacija 1999. godine, novi X5 donosi spoj terenskih značajki i imidž luksuznog poslovnog automobila.

logo lovac krom