Ispiši ovu stranicu

Pogodi koja je životinja odstrjeljena i kojim oružjem

Srijeda, 28 Prosinac 2016 21:30
Ocijeni
(9 glasova)

Poznati lovac uđe u bar i stane se hvaliti svojim vještinama. Ispričao je par lovačkih priča pa predložio okladu: svi mu plate piće ako sa povezom na očima, dakle samo dodirom, pogodi koja je životinja odstrjeljena i kojim oružjem. Nakon što su mu zavezali maramu oko očiju donesu mu prvu životinju.

Neko je vrijeme pipao kožu i rupu od metka, a zatim reče: - "Medvjed. Odstrijeljen s puškom kalibra 308". Bio je u pravu! Jedan od lovaca iz auta donese drugu životinju. Lovac je opet pogodio: - "Los, odstrijeljen s 7mm Winchester puškom!" I tako se nastavilo kroz noć. Lovac je pogađao sve što mu donosili, a ljudi su mu plaćali piće.

Konačno je pred jutro stigao kući pijan ko letva i odmah zaspao. Kada se probudio u ogledalu ugleda ogromnu masnicu na oku pa reće ženi: - "Znam da sam sinoć puno popio, ali ne toliko da se ne sjećam tučnjave. Nije mi jasno od kuda mi tolika modrica...

" Na to mu žena ljuto odgovori: - "Modrica je od mene, smrade jedan! Kada si došao u krevet stavio si ruku u moje gaćice i nakon što si ispipao rekao si glasno: - "Tvor, ubijen sjekirom!"

Pročitano 10378 puta Zadnja izmjena Srijeda, 21 Prosinac 2016 14:09

Srodni sadržaj (po oznakama)