Ispis

Memorijal "Vladimir Deščak" 2014

Objavljeno u Natjecanja Hrvatska - trap, skeet, parkur, lovačka risanica

Double-AlphaUdruga za praktično streljaštvo Double Alpha poziva vas na Memorijal “Vladimir Deščak” 2014 koji će se održati 25. i 26. travnja na streljani Dotrčina (u blizini Policijske akademije) U Zagrebu. Memorijal se održava u sjećanje na Vladimira Dešćaka pripadnika Specijalne jedinice policije „ALFA“ koji je dao svoj život u Domovinskom ratu. Prednatjecanje se održava 25. travnja na streljani, a 26. travnja je glavno natjecanje. Registracija je putem web stranice Udruge, a zadnji rok je 22. travnja. Kotizacija iznosi 200 kuna ili 30 eura, na dan utakmice 250 kn tj. 35 eura (uključen je domjenak na ceremoniji dodjele nagrada). Sav prihod ide u dobrotvorne svrhe.

Ispis

SALORI 2014: natjecanje u disciplini trap

Objavljeno u Natjecanja Hrvatska - trap, skeet, parkur, lovačka risanica

SALORI2014 trapU nedjelju na sajmu lova i ribolova SALORI 2014 održano je natjecanje u streljaštvu, disciplina trap uz prisustvo 13 lovačkih saveza i ekipa. Poslije dvije otpucane serije po 15 golubova lovački savez Brodsko-posavske županije osvojio je prvo mjesto sa pogođenih 101 golubom, drugo mjesto je osvojio Osijek sa također pogođenim 101 golubom, a treći su bili predstavnici Vukovarsko-srijemske županije iz Iloka sa pogođena 94 goluba.

Ispis

U Novigradu održano 19. državno prvenstvo HLS-a u lovačkom trapu

Objavljeno u Natjecanja Hrvatska - trap, skeet, parkur, lovačka risanica

hls logoNa streljani Bužinija u Novigradu i ove su godine nastupili svi lovački savezi županija. U konkurenciji ekipa iz 21 županijskog lovačkog saveza  prvo mjesto s prednošću od 8 goluba osvojio je domaćin LS Istarske županije, drugo mjesto nakon osvojenih 127 pogodaka osvojio je LS Zagrebačke županije, a ekipa LS Grada Zagreba osvojila je treće mjesto s pogođenih 126 golubova... REZULTATI:  EKIPNO i  POJEDINAČNO

logo lovac krom