Drugi LKK Sveti Hubert Dubrovačko neretvanske županije

Napisao/la  Nedjelja, 19 Listopad 2014 09:02
Ocijeni
(1 glas)

U Konavoskom polju održan je 04. rujna drugi županijski lovno-kinološki kup "Sveti Hubert". Kao i lani domaćin ove priredbe bilo je LD "Konavle", a organizator LS Dubrovačko-neretvanske županije. Za ovu prigodu nabavljeno je i u lovište ispušteno 40 muških fazana.

U Konavoskom polju održan je 04. rujna drugi županijski lovno-kinološki kup "Sveti Hubert". Kao i lani domaćin ove priredbe bilo je LD "Konavle", a organizator LS Dubrovačko-neretvanske županije. Za ovu prigodu nabavljeno je i u lovište ispušteno 40 muških fazana

Lovno-kinološki suci HLS-a Branimir Šakić, Mario Radić i Nikša Vrhovac imali su dosta težak zadatak praćenja rada lovaca i njihovih vjernih pomagača - pasa ptičara. Po djelomično oblačnom, ali vrlo toplom vremenu nastupilo je ukupno devet natjecatelja iz pet lovačkih udruga.

Najbolji rezultat (75 bodova) ostvario je Ivo Miloslavić iz LD "Župa" - Mandaljena sa svojim engleskim seterom Akselom. Drugo mjesto (58 bodova)zauzeo je Nikša Miloslavić iz iste lovačke udruge sa svojom kratkodlakom njemačkom ptičarkom Inom Sutlom. Na treće mjesto (56 bodova) plasirao se Nedjeljko Bogunović iz LD "Vranjak" Ploče sa svojim oštrodlakim njemačkim ptičarom Gromom.

Sva trojica su nagrađena pokalima koje im je uručio predsjednik LSŽ Matko Knežić. Odlukom sudačkog povjerenstva samo prvoplasirani lovac i pas će predstavljati LSŽ na državnom lovno-kinološkom kupu "Sveti Hubert", koji će se uskoro održati u Viljevu kod Donjeg Miholjca.

LS Dubrovačko neretvanske, 06.10
Pročitano 2729 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023