Karlovački lovci i kinolozi drugi u zemlji

Napisao/la  Subota, 18 Listopad 2014 00:30
Ocijeni
(0 glasova)

U velikoj nacionalnoj konkurenciji ekipa Karlovačke županije, točnije Kinološkog društva “Karlovac”, koju su činili Tihomir Tot, Denis Tot, Aleksandar Bunarević i Viktor Šegrt te izbornik za disciplinu Svetog Huberta Davorin Andrijašević, postali su vice prvaci Hrvatske u lovno-kinološkom kupu Svetog Huberta za 2014. godinu održanom u Trilju.

Drugo mjesto u Hrvatskoj za karlovačku ekipu svojim rezultatima donijeli su Aleksandar Bunarević i kratkodlaki njemački ptičar Baja koji je osvojio drugo mjesto u svojoj skupini od 10 natjecatelja (iza Harija Heraka koji je ujedno i pojedinačni viceprvak za 2014. godinu te 25-struki prvak svijeta u radu pasa ptičara i Sv. Hubertu) te Viktor Šegrt i njegov kratkodlaki njemac Tango sa osvojenim drugim mjestom u svojoj skupini između 10 takmičara (iza Davora Gmižića koji je pojedinačni prvak za 2014. godinu i aktualni Svjetski prvak u ovoj disciplini). 

-U zadnje 3 godine smo uzeli ekipno 1. mjesto u radu pasa ptičara, pojedinačno vice prvaci države 2012. godine i eto još ide, ali nije kraj, poručuju karlovački lovci.

Ova lovno-kinološka disciplina ima velik broj pobornika širom Europe te je dio lovnog turizma i promocije određenog kraja. Uz odličnu organizaciju domaćina karlovački lovci čuli su i  pohvale za karlovačke lovne terene na kojima će se iduće subote održati isti tip lovno-kinološke manifestacije sa širokim međunarodnim karakterom i natjecateljima iz susjednih europskih zemalja.

Radio Mrežnica, 15.10.
Pročitano 2624 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023