Najava: državna prvenstva lovačkih pasa u Trilju - listopad 2014

Napisao/la  Nedjelja, 21 Rujan 2014 00:35
Ocijeni
(0 glasova)

Hrvatski kinološki savez i Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasa HKS-a, a u suradnji s Kinološkom udrugom "Trilj“ organiziraju Državno prvenstvo u radu pasa ptičara i Kinološko-lovni kup Sv. Hubert te Državno prvenstvo u radu pasa goniča koje će se održati u Trilju 10. i 11. listopada 2014.godine.

Dana 10. listopada (petak) predviđeno je održavanje Državnog prvenstva u radu pasa goniča i Kinološko-lovnog kupa dok je Državno prvenstvo u radu pasa ptičara predviđeno za dan 11. listopada (subota).

Uvjet za prijavu natjecatelja na Državnom prvenstvu u radu pasa goniča položen je ispit prirođenih osobina za goniče.

Broj natjecatelja po županiji koji se prijavljuje za natjecanje na Državnom prvenstvu u radu pasa ptičara je 4 + 1 rezerva za kontinentalne ptičare i 4+1 rezerva za engleske ptičare, te za Kinološko-lovni kup 3+1 rezerva. Predstavnike županije za natjecanje na Državnom prvenstvu određuje izbornik županije ukoliko je prethodno imenovan ili sudačko povjerenstvo na samoj manifestaciji.

DRŽAVNA PRVENSTVA

Natjecatelji koji su se natjecali na županijskom prvenstvu, a nisu određeni u reprezentaciju županije mogu se samostalno prijaviti na Državno prvenstvo uz uvjet da posjeduju položen ispit rada onog tipa po kojem se održava državno prvenstvo, ali se u tom slučaju ne natječu za županiju. Prijavnina za natjecatelje koji se pojedinačno prijavljuju iznosi 150,00 kn. 

SVETI HUBERT

Natjecatelji koji su se natjecali na županijskom prvenstvu ili na bilo kojoj manifestaciji ove vrste tijekom lovne sezone 2013/2014. mogu se pojedinačno prijaviti na Državno prvenstvo u Kinološko – lovnom kupu Sveti Hubert. 
Prijavnina za natjecatelje koji se pojedinačno prijavljuju iznosi 200,00 kn.


Natjecatelj se može prijaviti isključivo sa psom sa kojim se natjecao na nekoj od gore navedenih manifestacija. Prijavljuje se jedan vodič sa jednim psom.

Županijska prvenstva i Državno prvenstvo u radu pasa ptičara održava se po «Pravilniku svjetskog prvenstva u radu pasa ptičara», a državno prvenstvo za Kup Sv.Hubert po «Pravilniku kinološko lovačkog kupa Sveti Hubert» sa psima ptičarima i španijelima».

Više o natjecanjima, sucima, programu i ostalome pročitajte ovdje.

Lovac.info
Pročitano 2079 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023