Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera organizira kinološku manifestaciju Petrovačka Dubrava 2014

Napisao/la  Srijeda, 18 Lipanj 2014 00:06
Ocijeni
(0 glasova)

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera (podružnica Srijem) organizira kinološku manifestaciju Petrovačka Dubrava 2014, ispit u radu na umjetnom krvnom tragu i ocijenu oblika za njemačke lovne terijere. Manifestacija će se održati 26.07.2014.godine, u reviru Petrovačka Dubrava u blizini Starih Jankovaca, županija Vukovarsko-srijemska.

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera organizira kinološku manifestaciju Petrovačka Dubrava 2014, ispit u radu na umjetnom krvnom tragu i ocijenu oblika za njemačke lovne terijere. 

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera, podružnica „Srijem“, a u nadležnosti Hrvatskog kinološkog saveza organizira predmetnu manifestaciju. Manifestacija će se održati 26. srpnja 2014.godine, u reviru Petrovačka Dubrava u blizini Starih Jankovaca, županija Vukovarsko-srijemska.

Sudac je gdin Dejan Lukić iz Sombora, Republika Srbija, međunarodni sudac za njemačke lovne terijere. Organizator zadržava pravo promjene, odnosno zamjene sudaca. Voditelj manifestacije je gospodin Dejan Domitrović.

logo-grb-hknjlt-200Psi koji sudjeluju na manifestaciji moraju posjedovati rodovnicu priznatu od FCI,te biti cijepljeni protiv bjesnoće i označeni mikročipom shodno zakonu. Također ne mogu sudjelovati kastrirani,sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju.

Organizator dodjeljuje za sve pse koji polože ispit na umjetnom krvnom, kao i pse koji budu pozitivno ocjenjeni za oblik posebne klupske isprave „Potvrde“. 

Naknada za ispit na umjetnom krvnom tragu iznosi 400,00 kuna, a za ocjenu oblika 50,00 kuna. Članovi HKNJLT uz predočenje Klupske članske iskaznice, s plaćenom članarinom za 2014.godinu i da su u rodovnici psa koji sudjeluje na manifestaciji upisani kao posljednji vlasnik u nizu, imaju 50% popusta na prije navedene naknade.

Za nastalu štetu koju eventualno počini pas odgovoran je vlasnik psa. Način i rokovi plaćanje naknade za sudjelovanje su u dogovoru s voditeljem ispita.

Prijavljivanje pasa na mobilni telefon, sms-om: 00385 (0)98 9354-839, rok prijave do 15.07.2014 godine, odnosno do popune predviđenog broja pasa.

Broj pasa koji mogu sudjelovati je ograničen, a u slučaju prekobrojnih prijava za sudjelovanje, prednost imaju prijavljeni psi za koje je plaćena kotizacija. Za sve informacije o predmetnoj manifestaciji molimo, obratiti se Pročelniku Podružnice „Srijem“ Dejanu Domitrović na mobilni telefon: 00385 (0)98 9354-839,

Srdačnu dobrodošlicu i dobre rezultate žele Vam članice i članovi Hrvatskog kuba njemačkih lovnih terijera!

HKNJLT

 

Pročitano 1942 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023