Posveta Africi – CL Companion Africa od Swarovski optik

Napisao/la  Subota, 04 Listopad 2014 00:02

Swarovski optik predstavlja ekskluzivno izdanje popularnog CL Companion dvogleda: CL Companion Africa range. Ovaj model zadivljuje elegantnim izdanjem inspiriranim živošću Afrike i bojama afričke prirode. S već dokazanim i prilagođenim optičkim performansama CL Companion obećava nezaboravna otkrića i trenutke. Oprema visoke kvalitete i posebno napravljeni dodaci (torba je načinjena od voštanog platna, ručni rad) zaokružuju CL Companion African range.

Swarovski optik predstavlja ekskluzivno izdanje popularnog CL Companion dvogleda: CL Companion Africa range.

Ovaj model zadivljuje elegantnim izdanjem inspiriranim živošću Afrike i bojama afričke prirode. S već dokazanim i prilagođenim optičkim performansama CL Companion obećava nezaboravna otkrića i trenutke. Oprema visoke kvalitete i posebno napravljeni dodaci zaokružuju CL Companion African range.

Afrika je sinonim za čuda prirode, nezaboravna otkrića i jedinstvena iskustva u divljini. A ukoliko vas prati i CL Companion Africa otkriti ćete skrivene dragocjenosti koje će drugima ostati skrivene. Kao pouzdan partner, CL Companion Africa omogućiti će vam da uronite u spektakularan prirodni svijet Afrike. Uživati ćete u prizoru krda tijekom sezonske migracije u Serengetiju, kada se milijuni gnuova i stotine tisuća zebri sele preko ravnica, a za oko će vam zapeti i bivoli, slonovi i velike mačke. Dvogledom ćete moći pratiti i nepregledna prostranstva krajolika i zvjezdano nebo.

CL Companion Africa dvogledi inspirirani su bojama Afrike. Oklop je načinjen u tamnosmeđoj boji dok su okulari brončani. Ekskluzivna, ručno rađena torba američkog brenda ONA načinjena je od voštanog platna. Udobni kožni remen za nošenje čini vaš dvogled uvijek dostupnim, a tu su još i štitnici za okulare, ručni remen i krpica za čišćenje. Svaki dvogled dolazi s certifikatom potpisanim od strane Carine Schiestl-Swarovski.

CL Companion Africa dvogled dolaze s povećanjem od 8 i 10 puta. Promjer objektiva je impresivnih 30 mm. Kompaktni su i lagani -  s težinom od samo 500 g i duljinom od 119 mm čine idealnog suputnika na putovanjima. Optika je visokoprecizna a posebni premazi garantiraju svijetle i visokokontrastne slike prirodnih boja. Vidno polje pokriva 124 m na 1000 m- CL Companion Africa također je vodotijesan, otporan na prašinu i udarce zahvaljujući svom robusnom kućištu.

Doživite nezaboravne trenutke sa Swarovski optik proizvodima!

Lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 11:26
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023