Blaser F3 bokerica – optimizirana za najbolje rezultate gađanja

Napisao/la  Petak, 19 Rujan 2014 00:06

Blaser, tvrtka naveliko poznata po proizvodnji preciznih i inovativnih pušaka okrenula se tržištu sačmarica izbacivši impresivnu bokericu F3. Uzimajući povratne informacije više od deset svjetskih natjecatelja u lovnom streljaštvu, Blaser je stvorio – stroj. I to višenamjenski.

Blaser, tvrtka naveliko poznata po proizvodnji preciznih i inovativnih pušaka okrenula se tržištu sačmarica izbacivši impresivnu bokericu F3. 

Stručnjaci iz Blasera nisu se željeli zadovoljiti sa „samo još jednom bokericom“ već su pristupili razvoju puške kao projektu neviđenih razmjera. Uzimajući povratne informacije više od deset svjetskih natjecatelja u lovnom streljaštvu, Blaser je stvorio – stroj. I to višenamjenski.

S nevjerojatnim popis značajki, poboljšanja dizajna i korisnički podesivih mogućnosti, Blaser F3 ostvaruje impresivne rezultate na natjecanjima čime postaje konkurencija Krieghoffu i Beretti.

Blaserov F3 dostupan je u pet osnovnih modela: Game, Competition Sporting, Game Competition, Super Sport i Super Trap. Balans i raspored težine ostaje isti bez obzira na vrstu modela. Svaki model još ima i Standard, Luxus, Attaché, Grand Luxe i Baronesse verziju. Kako je F3 modularne izvedbe, strijelci mogu kupiti sačmaricu i konfigurirati ju za sportsko gađanje golubova ili lov.

Standardne značajke F3 sačmarica:

  • Trigger and Lock: čisto mehanički okidač za selektivno opaljivanje
  • IBS (Inertial Block System): objedinjuje najveću moguću sigurnost s najboljim mogućim karakteristikama okidača
  • Ejection-Ball-System: aktivira ejektore nakon ispaljivanja
  • Balanser: omogućuje podešavanje raspodjele težine ovisno o vašim osobnim potrebama i stilu pucanja
  • Steel proofing: otpornost na patrone punjene čeličnom sačmom i one s magnum punjenjem
  • Triplex® Bore Design: osigurava optimalnu brzinu ispaljivanja, homogeni posip i umjereni trzaj

F3, ovisno o modelu, dolazi u kalibrima 12, 20, 28 ili .410, a možete ju kupiti u trgovini Fanzoj Inox na zagrebačkoj Trešnjevki, Ogrizovićeva 40a, tel. 01/38 22 655.

Lovac.info

 

Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 12:28
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023