Povratak Rugerovog Red Labela

Napisao/la  Četvrtak, 28 Kolovoz 2014 09:42

Nažalost mnogih obožavatelja, od proizvodnje Red Labela se odustalo prije nekoliko godina zbog visokih troškova proizvodnje. Međutim, Ruger se odlučio na unaprijeđivanje puške i smanjivanje troškova i stvorena je verzija s boljom unutarnjom mehanikom koja u maloprodaji košta oko 1400 dolara.

Nažalost mnogih obožavatelja, od proizvodnje Red Labela se odustalo prije nekoliko godina zbog visokih troškova proizvodnje koja je za posljedicu imala visoku cijenu i slabije rezultate prodaje.

Međutim, Ruger se odlučio na unaprijeđivanje puške i smanjivanje troškova pa je stvorena je verzija s boljom unutarnjom mehanikom koja u maloprodaji košta oko 1400 dolara. Troškovi su smanjeni i redizajnom zatvarača te efikasnijom proizvodnjom.

Red Label zadržao je svoj srebrno-crno izgled upotpunjen kundakom rađenim od američkog oraha. Zatvarač je fino ispoliran, cijevi su poboljšane i tretirane sredstvom protiv hrđanja a poradilo se i na smanjenju trzaja.

Dužina od kraja kundaka do obarača je 37 cm, a sam Red label dolazi u tri varijante: s dužinom cijevi od 66, 71 i 76 cm. Sve varijante su u kalibru 12 gauge a očekuje se i kalibar 20 gauge.

Odnedavno Rugerove proizvode ima i Ritoša u svojim poslovnicama u Poreču, Sesvetama i Varaždinu.

Lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 12:31
Čitajte još u ovoj rubrici: « Mossberg ATR Beretta 1301 »
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023