Nova A-bolt III - preciznost i učinkovitost po najboljoj mogućoj cijeni

Napisao/la  Ponedjeljak, 21 Srpanj 2014 00:05

Na terenu dokazano iskustvo tijekom vremena ukazalo je na točnost i pouzdanost A-bolt puške koju se teško može nadmašiti. Jedan od glavnih noviteta ovog proizvođača je A-bolt III, koja kombinira moderniju proizvodnju i poznatu Browning kvalitetu a da pri tome ne prekoračuje budžet prosječnog lovca.

Cijeli svoj proizvođački staž američka tvrtka Browning posvetila je stvaranju puške koja će biti dostupna svima pri tome ne zanemarujući minimalne standarde preciznosti, čvrstoće i ergonomije koji se povezuju s ovim brendom.

Na terenu dokazano iskustvo tijekom vremena ukazalo je na točnost i pouzdanost A-bolt puške koju se teško može nadmašiti. Jedan od glavnih noviteta ovog proizvođača je A-bolt III, koja kombinira moderniju proizvodnju i poznatu Browning kvalitetu a da opet pri tome ne udara previše po džepu prosječnog lovca.

Ova nova puška napravljena je od kompozitnih materijala, visokokvalitetne cijevi i 3-lug zatvarača koji jamči izuzetnu preciznost. Kratak i čvrst obarač i 60 stupnjeva pri podizanju ručice na zatvaraču jamče brzu izmijenu streljiva tijekom lova. Premium Inflex tehnologija kojom je izrađen uložak na kundaku minimizira i apsorbira trzaj.

Sama puška je teška 2,9 do 3,1 kg a kapacitetom spremnika 4 u standard i 3 u magnum varijanti. Dolazi u kalibrima 270Win, 30-06, 7mm Rem te 300 WM.

I to sve za samo 638,00 €!

Browningove proizvode možete naći u trgovini Fanzoj Inox-a i Detonexa.

Lovac.info
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 12:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023