Lapis Plus najavljuje promotivnu ponudu noćnog adaptera WOLF i SWTovog ciljnika 2.5-10x50 E.

Napisao  Petak, 27 Veljača 2015 09:51
Wolf predstavlja idealni noćni uređaj i nudi visoko kvalitetnu i jasnu sliku u noćnim uvjetima posredstvom bilo kojeg dnevnog ciljnika. Wolf predstavlja idealni noćni uređaj i nudi visoko kvalitetnu i jasnu sliku u noćnim uvjetima posredstvom bilo kojeg dnevnog ciljnika.

O čemu je riječ? Dakle svim kupcima noćnog adaptera WOLF i SWTovog ciljnika 2.5-10x50 E Lapis Plus d.o.o. daruje 1000 kuna. Skrećemo pozornost da akcija vrijedi do 30. travnja ove godine. Pojednostavljeno, kupujete Wolf i SWT 2.5-10x50E, Lapis Plus vam daruje 1000 kuna.

Ukoliko niste upoznati s njima, malo ćemo vam približiti same uređaje.

Wolf predstavlja idealni noćni uređaj i nudi visoko kvalitetnu i jasnu sliku u noćnim uvjetima posredstvom bilo kojeg dnevnog ciljnika. To postiže pomoću tri iznimno snažna, ugrađena IC osvjetljivača (nevidljiva ljudima i životinjama) koji osvjetljavaju ciljano područje neposredno ispred točke ciljanja optičkog ciljnika na koji je postavljen i tako osigurava jasnu identifikaciju mete na udaljenostima do 300 metara. Infra crvena sliku prima, posredstvom vašeg dnevnog ciljnika, kompaktna jedinica video rekordera koja je postavljena na okular ciljnika i koja se reproducira lovcu na integriranom 3.5 inčnom LCD ekranu. Video izlaz omogućava snimanje svih aktivnosti.

Kao i kod drugih Nitesite proizvoda, WOLF koristi IC osvjetljivač na jedinstven način, čineći njegovu cijenu znatno povoljnijom, njega pouzdanijim i lakšim za korištenje od drugih tehnologija pojačanja svjetlosti te osigurava kristalno čistu noćnu sliku, neovisno od svjetlosnih uvjeta na terenu.

Prava prednost Wolfa dolazi do izražaja kada se shvati lakoća s kojom on transformira bilo koji dnevni ciljnik. Ne postoji potreba za skidanjem ciljnika i zamjenom s noćnim uređajem. Ne postoji potreba za upucavanjem i prilagođavanjem uređaja. Od trenutka od kada otvorite njegov kofer do trenutka kada ga imate potpuno funkcionalno postavljenog i spremnog za uporabu će proteći 60ak sekundi.

Više detalja o ovoj iznimno zanimljivoj paleti proizvoda pročitajte na stranicama distributera: http://www.lapis-plus.com/index.php/dokumentacija/proizvodi/216-nitesite-proizvodi

Drugi element ove ponude je SWTov dnevni ciljnik 2.5-10x50E. U samo nekoliko riječi za one koji ga ne poznaju, radi se o vrlo pouzdanom, robusnom i izdržljivom optičkom ciljniku  iz SWT palete kojeg odlikuje 30 milimetarski jednodjelni tubus, variabilno povećanje u rasponu od 2.5 do 10 puta, promjeru objektiva od 50mm s višeslojnim optičkim premazima i 4a tipom končanice. Ima centralnu točku koju možete osvjetliti u crvenoj boji i s 11 stupnjeva intenziteta. Riječ je o iznimno pouzdanom radnom ciljniku koji pokriva širok raspon mogućih primjena svojstvenih našem tipu lova, od pogonskog lova na brzo pokretnu i blisku metu do lova s čeke na velikim udaljenostima.

Više detalja o ovim uređajima pročitajte na stranicama distributera za RH – Lapis Plus d.o.o.,  www.lapis-plus.com ili nazovite i posjetite njihovu maloprodaju (tel 01-3887736) ili veleprodaju (01-4668785). 
Kratak film o uporabi Wolf uređaja
Zadnja izmjena Subota, 18 Travanj 2015 11:40
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023