Preminuo poznati karlovački veterinar mag. Mladen Bulat dr.vet.med.

Napisao/la  Srijeda, 09 Prosinac 2020 15:32

POSLJEDNJI POZDRAV

– mg. MLADEN BULAT dr.vet.med. -

19. ožujak 1966. /Karlovac/ – 07. prosinac 2020. /Karlovac/

U dubokoj boli javljamo da nas je, prerano i iznenada u 55. godini života, napustio prijatelj, poznati karlovački veterinar, veliki zaljubljenik u životinje, mg. Mladen Bulat dr. vet. med.

Mladen ili dr. Doolitl, kako su mu od milja tepali, bio je veliki čovjek, prijatelj i veoma stručan, pošten i častan veterinar. Liječio je sve kućne ljubimce, napuštene pse i mačke ali se isticao znanjem, trudom i ljubavlju prema svim divljim životinjama. Prioriteti su mu bili isključivo hitni slučajevi svih spomenutih kategorija životinja, nevezano da li su divlje ili uglednog vlasnika. Često je svoje usluge odrađivao bez naknade i bio je svima pa tako i nama lovcima, na raspolaganju 24 sata na dan.

Rođen je u Karlovcu gdje je završio osnovnu i srednju šumarsku školu, ali ga je ljubav prema životinjama usmjerila prema Veterinarskom fakultetu u Zagrebu na kojem je naknadno završio i magisterij iz malih životinja te se sustavno stručno usavršavao. Bio je dugogodišnji predsjednik Kinološkog športskog kluba Karlovac, voditelj uzgoja za mnoge pasmine, zaljubljenik i uzgajivač pasmine westie i član HKS-a, te je podržavao rad brojnih udruga za zaštitu životinja.

Mladene, hvala ti na iskrenom prijateljstvu, ljubavi i nesebičnoj pomoći prema našim ljubimcima. Sada si na jednom boljem mjestu i počivaj u miru Božjem sa svim svojim ljubimcima i dragim prijateljima, a mi lovci , svoj obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.

Posljednji ispraćaj biti će u četvrtak, 10. prosinca 2020. u 14.30 sati, na groblju Jamadol u Karlovcu.

                                 Za LOVAC.info

                             Ivica Vukelja, prof.

  DANI LOVA I RIBOLOVA 482x120px

lovac kuhada reklama banner