Natjecanja (312)

Sredinu svibnja u Vratišincu točnije na lovačkom strelištu obilježilo je loše vrijeme
Prekrasno vrijeme u prirodnom okruženju i dobra organizacija domaćina L.D. “Fazan“ Hodošan bila je opravdani razlog da se na lovačkom strelištu „Prode“ u Hodošanu 26.05.2016. okupi dvadesetak ekipa strijelaca sa brojnom publikom.
Strijelci požeškog „Jelena“ drugi i to iza „Jastreba“, a i spred „Srndaća“
 6. turnir oružjem na crni barut Bastion održan je 17.04.2016.  u Karlovcu, na Sportskom strelištu Jamadol u organizaciji KPS Bastion
Dana 24. Travnja održava se tradicionalno gađanje na glinene golubove u disciplini TRAP. Natjecanje se održava u sklopu manifestacije ZLATARBISTRIČKO PROLJEĆE.
U povodu obilježavanja vojno-redarstvene akcije „BLJESAK“ GO UHDDR-a Požega organizira natjecanje te nam je zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na natjecanju u gađanju jurišnom puškom (domovinski rat) 100 metara
KPS Bastion poziva vas na na 6. turnir oružjem na crni barut Bastion, u Karlovcu, na Sportskom strelištu Jamadol. Turnir će se održati 17.04.2016. sa početkom u 9.00 sati. (Adresa: Jamadolska bb, Karlovac)
Streljana na Vrbanovici kod Kaštelira bila je mjesto održavanja drugog po redu Memorijalnog turnira "Denis Tasić" u gađanju letećih meta (disciplina trap).
BZENICA/PLETERNICA – Lovački savez Požeško-slavonske županije bio je na svom strelištu u Bzenici pokraj Pleternice domaćin 21. Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza(HLS) u streljaštvu, zatim 11. Revijalnog natjecanja lovaca RH u streljaštvu, te međunarodnog susreta strijelaca naše zemlje i Slovenije.
Osijek, streljana Pampas 10.listopada 2015.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023