Sajmovi i priredbe (210)

Ovogodišnja, petnaesta sajamska priredba, 15. SALORI – uz podršku Hrvatskog lovačkog saveza, predstavit će županijske lovačke saveze s njihovim aktivnostima i trofejima.
Kao i prošlih godina tako i ove Lovački savez Grada Zagreba za svoje članove organizira jednodnevni posjet najvećem i zasigurno najboljem sajmu lova u Europi.
Dana 24.02.2018. u subotu organizira se jednodnevni posjet lovačkom sajmu Die Hohe Jagd & Fischerei u Salzburgu.
Nakon dulje stanke, sajam lova i ribolova vraća se u Zagreb i svoja vrata na Zagrebačkom velesajmu otvoriti će 20. listopada svečanim otvorenjem u 11.30 sati, a zatvoriti 22. listopada 2017. godine.
Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 22. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA.
U nedjelju je završio trodnevni Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“. Lijepo vrijeme i bogat program 22. Sajma doprinijeli su velikom broju posjetitelja u Gradskoj sportskoj dvorani uz Dravu, kojih je bilo oko 10 tisuća.
22. Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“ Gospodarski i turistički potencijal i značaj Sajma Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam, najveći sajam iz oblasti lova u Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe, otvoren je petak u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.
Otvoren je Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam te će u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin trajati sve do nedjelje.
Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“ održavat će se od 13. do 15. listopada u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin. Najveća hrvatska manifestacija  lova i ribolova, vezana uz boravak u prirodi i turizam na svojem će 22. izdanju okupiti stotinjak izlagača…
Na Zagrebačkom velesajmu od 20. do 22. listopada održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023