Novosti (2038)

Tradicionalno drugog vikenda u listopadu lovci LD „Kapela“ Jezerane, otvorili su lov na divlje svinje i štetočine.

PREDSTAVLJAMO UDRUGU LIPICE IZ LIKE

Ponedjeljak, 28 Rujan 2020 10:44
Oni su skupina običnih mladjih ljudi koji su rješili ostati u svom selu Lipice i pomoći drugima u okolnim selima općine Brinje u Lici.
Malen, moćan i višenamjenski. Prema usporedbi s drugim sličnim uređajima u ovoj klasi na našem tržištu trenutno je najkvalitetniji termo-vizijski prednji dodatak dnevnom optičkom ciljniku (clip-on) koji pretvara oku nevidljivu sliku u vidljivu.
DAVOR MARTIĆ I IVICA BULJUBAŠIĆ : MONOGRAFIJA „LOVSTVO ZAGVOZDA 60 GODINA LOVAČMonografija „Lovstvo Zagvozda“ zasniva se na provjerenim i istinitim povijesnim spoznajama, podacima i opisima života i rada žitelja Zabiokovlja,težaka, stočara, radnika, zaštitnika prirode i lovaca.KE UDRUGE „Zec“

SUSRET U LICI TROFEJI U STAJNICI

Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2020 13:27
U Lici u mjestu Stajnica u općini Brinje živi zanimljiv čovjek i lovac. Dalibor Perkovic nema još četiri i pol desetljeća života a ima zanimljiv život.

LOVCI U LEKENIKU I LJETI NE ODMARAJU

Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2020 16:32
Članovi LU „Šljuka“ Lekenik i po ljetnim vrućinama su radili i to dragovoljno.
Zagrebačka županija ustanovila je Stručnu komisija za ustanovljavanje zajedničkih lovišta na području Zagrebačke županije. 
Tradicionalno 5.kolovoza lovci LD SRNA Velika Gorica okupljaju se kraj svog Lovačkog doma i Jadrankove čeke. Na Dan domovinske zahvalnosti Dan branitelja i 25 godina hrvatske akcije OLUJE.
Odmah nakon popuštanje mjera oko korone, 29. svibnja članovi LD „Srna“ Velika Gorica održali su svoju 76. redovnu i izbornu skupštinu.