Lovci oduševljeni lovačkom obućom marke CHIRUCA

Napisao  Petak, 21 Prosinac 2018 11:11

Španjolska CHIRUCA, majka svih europskih brendova kvalitetnih lovačkih cipela, oduševila splitske i dalmatinske lovce otkako je u DUĆANU DOBRE KOBE

Navalila zima, lov je u punom jeku,a vi uporno tražite udobnu i, nadasve, kvalitetnu lovačku obuću. U Splitu i Dalmaciji pozornost lovačke populacije, sa odličnom „nosom „ za sve što je dobro- izazvala je španjolska CHIRUCA, svjetski brend naj-lovačke cipele.

Shiruca je već, kažu lovni veterani, na našim nogama i – unatoč penjanju po kamenjaru, šuljanju u gustišima, opravdala svoje ime .

Ona je doista, pravi „mercedes“ u odnosu na svu ostalu lovačku obuču koja se ovoga trenutka nudi na hrvatskom lovačkom tržištu !

Od splitskog DALMATINERA, višedesetljetne lovačke tvrtke koja je splitske i ine druge lovce snabdjevala sa CHIRUCA proizvodima – zastupstvo je od Španjolaca preuzela renomirana splitska lovačke tvrtka DOBRA KOB.

Europska prodavaonica lovačke mode, DOBRA KOB, uz CHIRUCU nudi prijateljima lova i lovstva njemački MEINDL i njegovim plasiranjem je na hrvatskom tržištu stekla dobar glas zastupnika doista kvalitetne i udobne lovačke obuče u samom europskom vrhu.

CHIRUCA je sa veličanstvenim španjolskim šarmom oprobane lovačke cipele stekla simpatije lovaca i lovkinja sa „osjetljivom“ i „laganom „ nogom .

CHIRUCA JE tako skrojena da predstavlja super uklopljeni spoj udobnosti ,sportske elegencije za svaku nogu i visoku kvalitetu za svačiji džep. CHIRUCA je na tvrdom, surom ,oštrom kamenu Dalmacije prošla sve, pa i najteže testove i potvrdila se da može „muški“ izdržati dugotrajno hodanje. Lovac ili lovkinja, svejedno, sa CHIRUCOM nogama uopće nisu osjetili zamor !

Chiruca se je pokazala kao doista uzorna španjolska majka svih europskih brendova lovačke obuče!

CHIRUCA JE NA TESTOVIM A PORAZILA DO KOLJENA MNOGE DRUGE LOVAČKE CIPELE!

Od sada pa ubuduće, CHIRUCU vam nudi jedino i povoljno sa popustom na gotovinsko plačanje splitska renomirana tvrtka DOBRA KOB.

 

Web:  dobrakob.hr
Tel:    021 / 780 357

Mob:  091 / 501 1644
Mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnja izmjena Petak, 21 Prosinac 2018 11:27