Stručni suradnik CAPREOLUSA Elvis Gospić pobjednik je Lovnokinološkog kupa Sv. Hubert HKS u Rovinju

Napisao  Četvrtak, 02 Studeni 2017 09:40
Ocijeni
(1 glas)

Stručni suradnik Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS Elvis Gospić iz Prkosa - Škabrnje odnio je trijumfalnu pobjedu na Državnom prvenstvu u Lovnokinološkom kupu Sveti Hubert Hrvatskog kinološkog saveza u Rovinju.

To je kruna ustrajnog i upornog rada mladog Gospića i njegove vrhunske seterice Vudi od Ravnih Kotara , koji su u paru potvrdili sve odlike vrhunskog lovca kao etičkog člana mnogoljudne obitelji hrvatskih lovaca i psa ptičara sa nervom sa pravilnim stajanjem i aportom.

Poslije veoma jaka konkurencije Gospić se uspio zadržati među trojicom najboljih sa psima odlikašima, no, ubrzo je izmakao svojoj konkurenciji i pred sudačkim žirijem u sastavu Branko Šare, Dražen Tuličić i Velimir Sruk potvrdio sa Vjudijem sve svoje visoke kvalitete.

P1410426

Valja svakako kazati da je Elvis Gospić uzgajivač odličnih setera i njemačkih ptičara, međunarodni je kinološki sudac i vrhunski strijelac na glinene golubove ( njegov 18- godišnji sin Mate nedavno je na natjecanju u streljaštvu HLS u Bzenici donio pobjedu Zadarskoj županiji ), kao i stručni suradnik splitskoga CAPREOLUSA, gdje obavlja poslove stručnog suradnika na obuci polaznika za lovce u lovnoj kinologiji i lovnom streljaštvu.

Upravno vijeće CAPREOLUSA sa djelatnicima čestita meštru Elvisu na visokom plasmanu i uspjehu.

Pročitano 3345 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023