LOVAC Medijske informacije

Napisao  Petak, 15 Lipanj 2007 16:11

NOVA PROFESIONALNA WEB STRANICA SA INFORMACIJAMA ZA LOVCE 11 mjeseci 700000 posjeta

 

OGLAŠAVAJTE NA WEB PORTALU LOVAC

Interent marketing

 

Internet marketing je jedan od najpopularnijih načina oglašavanja iz razloga što je Vaša ponuda za nekoliko minuta prisutna kako u Hrvatskoj tako i u cijelom svijetu u bilo koje vrijeme.


Tvrtka ZenithOptimedia je u analizi globalnog oglašavanja ocijenila da će ove godine tvrtke iz cijelog svijeta izdvojiti 31,27 milijarde dolara za oglašavanje na Internetu, što je 28,2 posto više nego lani.
Vrijednost Internetskog oglašavanja će u razdoblju 2007-2009 rasti šesterostruko brže od vrijednosti oglašavanja u tradicionalnim medijima.

Prema istraživanjima trenutno oko 16,5% Hrvata surfa Internetom, odnosno oko 600.000 osoba.
Mo¿da to nisu impresivne brojke, ali ne zaboravimo da su to osobe ili obitelji koje imaju i dobru kupovnu moć ili su zaposleni u modernim tvrtkama u kojima svakodnevno komuniciraju putem weba, te tako predstavljaju vrlo zanimljivu ciljnu skupinu za gotovo svaki proizvod ili uslugu.

Web portali se dijele na opće i specijalizirane, Internet portal LOVAC je specijalizirani tip Internet portala, stoga su njegovi posjetitelji već isprofilirana skupina Internet posjetitelja.

 

ŠTO JE web PORTAL „LOVAC"?

 

Osnovne cjeline web portala LOVAC:

  • PORTAL LOVAC
    Najveći,  specijalizirani, Hrvatski Internet portal za  lovce i zaljubljenike boravka u prirodi  (HUNTING and OUTDOOR) koji donosi na jednom mjestu informacije iz područja: LOVSTVO, BALISTIKA I OPTIKA i LOVNA KINOLOGIJA. Posjetitelji PORTALA LOVAC su od samih početka i izvan granica Hrvatske.
  • FORUM LOVAC
    Osim samog PORTALA sa vijestima, zanimljivostima, linkovima, raznim podacima LOVAC posjeduje i FORUM LOVAC koji je jedini specijalizirani Internet forum za lovce u Hrvatskoj sa članstvom iz Hrvatske, zemalja EX Yu sa sličnog govornog područja  ali i raznih zemalja svijeta.
  • FOTO LOVAC - fotogalerija
    Specijalizirana galerija fotografija kreirana na jednom od najboljih platformi
    Coppermine Photo Gallery. Objavljujemo Vlastite fotografije tima LOVAC i fotografije članova portala i foruma LOVAC, fotografije su tematike: DIVLJAČ, LOVAČKI PSI, LOVIŠTA, TROFEJE...
    Posjećenost fotogalerije je u 11/2007. oko 1000 pregleda fotografija dnevno.
  • LOVAČKI OGLASNIK
    U sklopu portala LOVAC je i specijalizirani BESPLATNI LOVAČKI OGLASNIK, koji također privlači lovce ali i ostale vlasnike oružja, pasa, terenskih automobila.
Zašto oglašavati na web portalu „LOVAC"?
  1. Zato što posjetitelji portala LOVAC pripadaju potrošačkoj skupini vrlo dobre do odlične platežne sposobnosti
  2. Zato što posjetitelji portala LOVAC čine već unaprijed isprofiliranu skupinu, tako da svaki oglas postiže maksimalan učinak (za razliku od portala opće namjene, gdje nema takvoga učinka).
  3. Zato što je cijena oglašavanja na portalu LOVAC je povoljna
  4. Zato što je portal LOVAC  svakako No1 među stranicama za LOVCE na hrvatskom web prostoru
  5. Web portal LOVAC se može prilagoditi Vama i Vašoj proizvodu ili usluzi i savjetovati Vam najučinkovitije oglašavanje
  6. Posječenost web portala LOVAC i njegovih cjelina (FOTOGALERIJA, FORUM i OGLASNIK) je kontinuirano u stalnom porastu, naš cilj zadržati je visokom i  stabilnom kada jednog dana dosegne svoj maksimum.
Zadnja izmjena Petak, 22 Svibanj 2015 17:56
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023

Uvijeti korištenja

Izjava o odricanju odgovornosti i druge napomene! Opširnije