Petnaesti Jagd & Fischerei sajam u Ulmu

Napisao/la  Četvrtak, 13 Veljača 2014 00:08

Jagd-und-FischereiOd 13. do 16. veljače svoja vrata će otvoriti petnaesti po redu Jagd & Fischerei sajam u Ulmu, najveći i najatraktivniji sajam Baden-Württemberga. Oko 200 izlagača iz Njemačke i inozemstva, predstavit će se na 13.000 m² izložbenog prostora  s najnovijim proizvodima i trendovima koji se odnose na lov, ribolov, boravak na otvorenom i off-road. Brojni izlošci, uzbudljive posebne izložbe i  predavanja čine Baden-Württembergov  Jagd & Fischerei vrhunskim showom za pamćenje. Tijekom četiri dana trajanja sajma očekuje se oko 25 000 posjetitelja iz južne Njemačke, Austrije i Švicarske.

Jagd und Fischerei 2

Od 13. do 16. veljače svoja vrata će otvoriti petnaesti po redu Jagd & Fischerei sajam u Ulmu, najveći i najatraktivniji sajam Baden-Württemberga.

Jagd-und-FischereiOko 200 izlagača iz Njemačke i  inozemstva, predstavit će se na 13.000 m² izložbenog prostora  s najnovijim proizvodima i trendovima koji se odnose na lov, ribolov, boravak na otvorenom i off-road vozila. Brojni izlošci, uzbudljive posebne izložbe i  predavanja čine Baden-Württembergov  Jagd & Fischerei vrhunskim showom za pamćenje. Tijekom četiri dana trajanja sajma očekuje se oko 25 000 posjetitelja iz južne Njemačke, Austrije i Švicarske.

Na sajmu će se moći vidjeti širok raspon lovačkog oružja, streljiva i optike (između ostalih, Anschutz i Krieghoff), radionice graviranja i izrade pušaka, izložbe lovačkih pasa (30ak pasmina) i prezentacija njohova rada, predavanja o prvoj pomoći i divljim životinjama u gradovima, kutak za najmlađe posjetitelje, predstavljanje lova s pticama grabljivicama te virtualni lov na divlje svinje. Tu su još i modne revije, revija krzna iz Schwarzwalda i traženje najbolje lovačke tetovaže.

Na sajam su dobrodošli i ljubimci uz valjanju potvrdu o cijepljenju, a ulaznica je 8 €.

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 13 Veljača 2014 20:32
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023